+359 66 80 03 49 office@timextools.com

Новото допълнение в класа на IMPACT MIRACLE палцови фрези на Mitsubishi Materials е VFMHV. Употребата на несиметрично разположени пера в комбинация с променлив ъгъл на спиралата, значително намалява честотата на вибрациите и води до подобряване качеството на обработваната повърхнина.

Серията VFMHV палцови фрези, използва нова геометрия на перата подобряваща отвеждането на стружките. Имайки в предвид изброените по-горе преимущества и невероятното IMPACT MIRACLE покритие, палцовите фрези VFMHV могат ефективно да се използват за трудно обработваеми материали и да се прилагат там, където се изисква голяма дължина на инструмента.

Несиметричните пера и променливият ъгъл на спиралата предотвратяват вибрациите на места, където по-рано това е било невъзможно, например при обработката на детайли с тънки стени или в дъното на дълбоки отвори.Постига се отлично качество на повърхнината при крайна обработка на дълбоки слотове (прорези, канали).

Ефективното отвеждане на стружката, благодарение на геометрията на перата, прави възможно прилагането на VFMHV фрезите при значително тежки режими на рязане. Покритието с висока твърдост IMPACT MIRACLE, предлага висока топлинна устойчивост необходима при прорязване на канали с целият диаметър на фрезата. Подобрената устойчивост на оксидиране и ниският коефициент на триене правят възможно постигането на висока точност и качество на обработваната повърхнина при високи режими на рязане.

Серията се предлага в 12 различни размера: от ø6~ø20 mm. Предлагат се още големи дължини и размер ø13 с диаметър на опашката ø12.

КОНТАКТ

ОФИС

+359 66 80 03 49

E-MAIL

office@timextools.com