+359 66 80 03 49 office@timextools.com

Първите серии SMART MIRACLE палцови фрези, ще бъдат от типа VQMHV, VQMHVRB и VQMHZV.

SMART MIRACLE – Покритие

Най-новото развитие на оригиналното и изключително успешно MIRACLE покритие се нарича SMART MIRACLE. Тази група палцови фрези използват новоразработеното (Al, Cr)N покритие, което осигурява значително по-добра устойчивост на износване. Покритието е с по-гладка повърхност, благодарение на по-добрата машинна обработка на тялото, в резултат на което получаваме висока резистентност при рязане и подобрено отвеждането на стружките. Това е следващото поколение палцови фрези от висок клас, които предлагат дълъг живот на инструмента и са първи избор при обработка на неръждаеми стомани, титанови сплави, Inconel и други трудни за механична обработка материали. ZERO-µ Surface

Със ZERO-µ Surface, режещия ръб остава остър. Докато предишните технологии често водеха до по-лесно притъпяване, то ZERO-µ Surface поддържа режещият ръб гладък и остър, както и допринася за по-дълъг живот на инструмента.

Подобрена е формата на челното освобождение на перата, с цел да се избегне концентрация на напреженията, подобрявайки по този начин устойчивостта на счупване.

КОНТАКТ

ОФИС

+359 66 80 03 49

E-MAIL

office@timextools.com