+359 66 80 03 49 office@timextools.com

Mitsubishi Materials пуска на пазара новата серия свредла – MNS. Това са едни от първите в света свредла с четири отвора за охлаждане през тялото на инструмента. MNS са серия твърдосплавни свредла без покритие, работещи с висока скорост на подаване и изключително надеждни при работа с алуминиеви сплави.

Широкото използване на алуминиеви продукти на днешният пазар, налага на производителите да търсят нови и по-ефективни методи за обработка. В отговор на това, Mitsubishi Materials специално разработи MNS серията свредла.

Свредлата използват четири отвора за охлаждане, по два на всяко перо. Позициите на отворите са прецизно избрани, за да могат режещите ръбове да получават достатъчно охладителна течност в процеса на рязане и да се избегне налепването с материал при пробиване на дълбоки отвори с едноходов пробивен цикъл.

Серията MNS свредла се произвежда в диаметри от 3 mm до 20 mm, като всички свредла с диаметър по-малък от 4.5 mm са с два отвора за охлаждане, а всички над 4.5 mm имат по четири.

КОНТАКТ

ОФИС

+359 66 80 03 49

E-MAIL

office@timextools.com