+359 66 80 03 49 office@timextools.com

Иновативна триъгълна форма на отворите за охлаждане значително повишава охлаждащият поток, там където е най-важно – на върха на свредлото. Обширното изследване на динамиката на потока не разкриват само ползите от допълнителният обем, но и начина, по който охлаждащата течност се впръскава по-ефективно в зоната на рязане, което от своя страна води до продължителна висока производителност при пробиване на пословично “лепкавите” неръждаеми стомани.

Геометрията на режещият ръб наподобява друга серия изключително успешни и производителни свредла на Mitsubishi Materials – MPS, това в комбинация с подобреният дизайна на улеите предоставят много ефективно откъсване и отвеждане на стружките.

Едно чисто ново PVD покритие – DP7020, базирано на патентованата технология на Mitsubishi – “Miracle” предава високата производителност. AlTiN базирано покритие, подобрява най-горният слой, предавайки допълнителна устойчивост на износване… слоят AlTiN предотвратяват наклепите на материал по режещите ръбове.

MMS свредлата се предлагат в два размера като дължини – къси и дълги. В диаметри от 3 до 20 mm, като до диаметър 14.05, размерите са през 0.1 mm, а от 14.5 до 20 mm – през 0.5 mm. Всички други диаметри, лесно могат да бъдат произведени по поръчка.

КОНТАКТ

ОФИС

+359 66 80 03 49

E-MAIL

office@timextools.com