+359 66 80 03 49 office@timextools.com

Особеното при новият сорт MC6025 е вложената технология “2 в 1“. Това включва два типа CVD покритие, което ни дава възможност за високо производителна обработка, напълно удовлетворяваща изискванията на модерното производство.

Ултра гладкият полиран повърхностен слой е CVD нано-текстурно покритие от TiCN, което е финно и равномерно, благодарение употребата на процес, наречен CRYSTAL GROWTH CONTROL TECHNOLOGY. В допълнение, тази технология позволява много по-равномерно нанасяне на слой Al2O3, който предлага доста по-висока износоустйчивост и устойчивост на счупване, като по този начин се гарантира удължен живот на инструмента при високи скорости на рязане, при обработката на стомана от ISO клас P20.

Страничните повърхности имат черно супер-равномерно покритие, предаващо изключителна гладкост на обработваната повърхнина, както и забавя износването по време на работа, поради намаляване на триенето, също така спомага за постигане на по-висока точност на размерите на крайния компонент.
Освен това, намаленото триене предотвратява необичайни вреди, като наклепване на материал и позволява стабилна обработка за продължителен период от време.


Карбидната основа е пригодена да работи в тандем с покритието за осигуряване на най-добрата комбинация. Основата има идеален вътрешен състав и разпределена твърдост и якост, които предлагат изключителна устойчивост на пластична деформация по-близо до повърхностния слой, но също така осигуряват цялостната здравина, необходима за да се предотврати счупване на пластината при тежки натоварвания.


Наличните стружкочупещи геометрии са лесни за идентификация, LP за “леко” (Light) рязане с по-ниско натоварване, MP за Medium и новото попълнение – RP за грубо рязане.


Новата RP стружкочупеща геометрия е идеална за по-тежко рязане и разполага с високо резистентен на фрактури ръб, а скосеното режещо лицето предотвратява наклепването на материал.


Съвършената синергия! Комбинацията от Карбидният субстрат и специално разработените слоеве покрития, заедно с оптимален избор на стружкочупеща геометрия… позволява на MC6025 да бъде първи избор за обработка на стомана от ISO клас P20 за високoскоростна производителност със скорост на рязане до 300 m/min на леки, въглеродни и легирани стомани. Новият сорт MC6025 е наличен в широк спектър от негативни геометрии от CNMG до WNMG, като сериите включват 5°, 7° и 11° положителни геометрии.

КОНТАКТ

ОФИС

+359 66 80 03 49

E-MAIL

office@timextools.com